Moodne ravim firmalt Moderna toob endaga inimeste jaoks uusi ja põnevaid tehnoloogilisi saavutusi, mida on hakatud tuhinal inimeste peal katsetama. Iga vabatahtlik, kes laseb endale seda ravimit süstida, võtab osa uuest ja üsna riskantsest eksperimendist, mille tagajärgi me võime hetkel ainult ette kujutada.

Avaliku infona saab lugeda v@kts11ni tootja kodulehelt, et tegemist ei ole tegelikult v@kts11niga, vaid programmiga. Teisisõnu ameeriklased (ja juba ka mitmed eestlased) lasevad endale sisestada äppi oma kehasse, millele saab peale laadida hiljem erinevaid programme ka ilma kandja nõusolekuta.

Nimelt on tegemist operatsioonisüsteemiga, mis paigaldatakse inimese kehasse. Selle kohta võib lugeda pikemalt Moderna kodulehelt. Moderna nimetab seda romantiliselt ELU TARKVARA’ks. Seal selgitatakse, et programm annab keha rakkudele käsu toota uusi seni kehale tundmatuid valke (loe: GMO), millest programm või selle haldur saab moodustada kehas erinevaid süsteeme.

See, kas antud süsteemid aitavad ära hoida maailmas kardetud haigust, ei ole päris kindel, kuna USA’s on ka seda ravimit saanud inimgrupile jätkuvalt ette kirjutatud ranged sanktsioonid ja jätkuv maski kandmise nõue.

Kusjuures hiljuti Hiinas läbiviidud teaduslik uuring tõestab et asümptomaatiline haiguse levitamine antud v11ruse puhul ei ole võimalik. Uuring viidi läbi kümne miljoni inimese peal. See tähendab, et ilma haigusnähtudeta on maski mittekandmine teiste inimeste suhtes ohutu.

Aga tulles tagasi uue imeravimi juurde, siis tuleb arvestada ka asjaoluga, et tegemist on ettevõtte intellektuaalomandiga. Ja mitte ainult ravimi puhul, vaid ka selle “ravimi” tulemusena toodetud valkude puhul. Nii, nagu arvutis töötav operatsioonisüsteem ja programmid on kellegi või millegi intellektuaalomand.

allajoonitud teksti tõlge: Me alustame MEIE SOOVITUD proteiinide järjestustest.

Autoriõiguseid nõutakse ka näiteks seemnetele, mida kasutatakse põllumajanduses. Indias näiteks on paljud farmerid saanud karistada selle eest, et nende põldudelt on leitud lendtolmlemise teel levinud patendeeritud genoomiga vilju, mille eest nad ei olnud maksnud. Need geenid olid levinud teistelt naabripõldudelt looduslikul teel, mitte istutades. Monsanto ütles kohtus selle peale, et nii nagu auto osa saab olla patenteeritud, nii saab ka seemne geeni osa olla patendi kaitse all. Selle väitega sai antud ettevõte India ülemkohtus võidu kuulutades looduslikud seemned enda intellektuaalomandiks, kuna nendes seemnetes oli muudetud genoom.

Sarnane skeem rakendub nüüd selle uue tehnoloogiaga inimeste kehades e. teisisõnu süstides enda kehasse Moderna poolt väljatöötatud programmi, ei ole inimene enam oma keha ainuvalitseja. Antud programmi poolt toodetud süsteemid inimese kehas kuuluvad ettevõttele, mis saab otsustada, milleks antud keha organisme rakendada. Siin kohal saan tuua ühe näite, mille arendamisega on viimasel ajal tegelenud Microsoft – ettevõte, mis on oma jõukuse kokku ajanud just intellektuaalomandi müügi pealt.

Nimelt on Microsoft patendeerinud süsteemi, millega saab inimkeha panna “kaevama” krüptoraha. (Kaevamine on krüptoraha tehingute sooritamine erinevate kasutajate vahel, mida vana raha maailmas teevad pangad.) Niimoodi muutuvad inimkehad arvutilaadseteks masinateks, mida juhivad ettevõtted ja AI (Tehis Intellekt), mitte enam inimesed ise.

Inimestele müüakse see idee maha ravimi pähe lubades neile, et sellest saab imeravim, mis tulevikus taastab elundeid ja annab inimestele imevõimed, aga tõenäoliselt meie silmad selliseid imesid ei näe. Kuna antud tehnoloogiat on inimeste peal vähe katsetatud ja enamus inimkatseid on siiani toimunud arvuti simulatsioonides, siis antud eksperiment hakkab nõudma miljoneid inimelusid. Aga selleks lepiti eelmisel aastal ravimite valmistajate ja riikide vahel kokku, et v@kts11nitootjad vabastatakse vastutusest inimelude või põhjustatud haiguste eest. Avalikkusele öeldakse siis, et need inimesed surid ikkagi C0V1DISSE ja selle peale hakatakse veel enam antud imeravimit massidele peale suruma. Hea näide selle kohta tuleb New Yorgi Auburni hooldekodust, kus 300 patsiendist polnud ükski surnud kuni neile hakati manustama seda uut v@kts11ni. Nädal hiljem peale süsti saamist 24 patsienti oli juba hukkunud.

https://www.brighteon.com/73941e50-9e3a-41bb-8355-02f4020855b1

Uurides lähemalt selle ettevõtte tegevusaruannet investoritele selgus, et antud imeravim oli valmis testimiseks juba 13. jaanuaril 2020, kui me veel ei olnud kuulnudki ülemaailmsest haiguse puhangust:

Kaks kuud hiljem hakati seda katsetama inimeste peal, et saada ravimile luba FDA’lt. Ehk et see süsteem oli välja arendatud samal ajal kui lasti ringlusesse COV’i-biorelv. Millest võib järeldada, et biorelva oli vaja selleks, et saaks inimestele sisestada antud programmi. Tegemist on fundamentaalselt uue ajastu ravimiga, mida ei saa kellelegi sisestada sunniviisiliselt, kuna see läheb vastuollu inimeste valikuvabadusega. Seetõttu oli vaja tekitada tugev hirmufoon, et inimesed ise vabatahtlikult paluksid antud “ravimit” omale süstida. Siinkohal on igal inimesel õigus keelduda antud eksperimendis osalemisest. Ma soovitan kasutada seda võimalust iga hinna eest.

Kui te aga olete sunnitud seda ravimit võtma, kas oma tööandja survel või muudel põhjustel, siis teid võib veel päästa teie enda immuunsüsteem. Moderna tunnistab, et nende tegevust inimkehas saab takistada vaid inimese immuunsüsteem, millest nad proovivad mööda hiilida.

Keskkonnateadlane Mike Adams on soovitanud sel puhul kasutada kas tugevat immuunsüsteemi võimendit ennem ja pärast süsti saamist või koguni mõnd tugevat kreemi kasutamist käevarrel ennem ja pärast süsti, et antud programmi hävitada kohe kui see siseneb organismi. Minu soovitus on võimas C-vitamiini doos 5 päeva ennem ja pärast ravimi manustamist, et teie organism tuleks selle neetud imeravimiga toime.

OLGE TERVED!

5 kommentaari “Imeravim

Lisa kommentaar