Millal sa viimati kedagi teadlikult puudutasid?
Kuna oli viimane kord, kui keegi sind puudutas täielikus kohalolus?

Oli see sinu jaoks meeldiv kogemus?
Mis teeb selle hetke eriliseks?

Kõigile meist on antud imeline võime pakkuda teineteisele naudingut läbi puudutuse. Meie kätel on loomulik tervendav toime. Asetades peopesa valusale kohale, võime märgata, kui kiirelt hakkab valu taanduma. Kui aga lisad sellele puudutusele kogu oma tähelepanu ning saadad taotlusega südamest tervendust, võib efekt olla suisa maagiline.

Miks me siis ei harrasta teadlikku puudutust, et saaksime pakkuda teineteisele piisavalt heaolu ja rõõmu? Isegi kooselavad elukaaslased puudutavad teineteist aina harvemini. Elatakse ühise katuse all, kasvatatakse lapsi, hoolitsetakse eluaseme ja auto eest, kuid teineteisele teadlikku tervendavat puudutust ei osata pakkuda. Enamus küsimustest lahendatakse ikka mentaalselt. Paarilised vaidlevad omavahel ainult verbaalsel tasandil, unustades seejuures kehakeele tervendava potentsiaali. Meie kehad on võimelised suhtlema märksa sügavamalt, pakkudes paariliste vahel lepitust isegi ilma sõnadeta. Selle asemel, et ego tasandil pidada sõnavõitlust, proovige hoopis leida lepitust läbi puudutuse. See avab teie jaoks hoopis uue ja huvitava tasandi suhtes.

Oma praktikas näeme, et tihti jääb puudutuse puudus teadmatuse ja hirmude taha kinni. Inimesed ei ole õppinud, kuidas teineteist puudutada ja seetõttu peljatakse teha haiget või puudutada valesti. Arvatakse koguni, et selleks tuleb läbida massaaži väljaõpe ning pähe õppida kõikide lihaste ladinakeelsed nimetused. Alles siis võib teist inimest puudutada kui massööri tunnistus taskus. Tegelikkuses on teadlik puudutus programmeeritud meie kehamällu ning see tuleb välja loomulikult igaühel meist. Tuleb vaid olla kogu oma tähelepanuga kohal ning jälgida partneri reaktsiooni puudutusele, kuulates tema keha.

Me toome puudutuse inimestele lähemale

Me viime läbi koolitusi, kus õpetame paaridele teadlikku puudutust ja tutvustame erinevaid massaaže. Need aitavad tuua rohkem lähedust ja usaldust paarisuhtesse. Töötoad aitavad paarilistel vabaneda puudutusega seotud hirmudest ja eelarvamustest. Peale füüsilise naudingu pakuvad antud tehnikad võimalust lahustada kehas talletunud traumad ja kompleksid, mis takistavad inimesel kogeda elu oma täispotentsiaalis. Tänu sellele on need praktikad palju enamat kui lihtsalt ajaviide. Läbi puudutuse on võimalik muuta oma elu kvaliteeti ning avardada oma keha vastuvõtlikkust naudingutele ja uutele aistingutele.

Töötades paaridega ja inimestega, näeme koolitusi läbi viies võimalust tõsta inimeste teadlikkust puudutuse olulisusest suhetes ning ühiskonnas tervikuna. Lähiajal on tulemas meie tasuta vebinar, kus me arutame neid vajadusi ja väljakutseid, millega me puutume kokku paarisuhtes. Vebinarile saab registreeruda SIIN

See on andnud meile inspiratsiooni luua veebipõhine koolitusplatvorm, kus on iseseisvalt võimalik süveneda nendesse unikaalsetesse tehnikatesse. Soovime siinkohal rõhutada, et need tehnikad on ainulaadsed, loodud meie enda kogemuste ja katsetuste tulemusena. Nähes kui võimsalt need töötavad, otsustasime seda jagada ka laiema ringiga.

Soovime, et inimesed oleksid julged ning loovad katsetama neid tehnikaid. Ning selle tulemusena oleks inimesed õnnelikumad nii iseendas kui paarisuhtes.

Külastades meie uut kodulehte www.learn2touch.com saate proovida meie uusi massaaži võtteid, mis muudavad teie argipäeva huvitavaks ning ühiselt veedetud ajaga loote läheduse paarisuhtesse.

Kõigile selle artikli lugejatele pakume meie lehel lisasoodustust – 10% kasutades promo- koodi AUS .

Kui te tunnete, et vajate oma elus tugevamat tõuget, et liikuda edasi ja kogeda midagi uut, võite pöörduda Igori või Bella poole, et registreerida end eravastuvõtule SIIN. Igor pakub oma klientidele nõustamist ja tantra massaaži. Bella teeb leebe bio-energeetika seansse, massaaži ning aitab kaardistada trauma eluliini. Meie klientide kogemustest saate lugeda meie Facebooki lehel.

Tänapäevases maailmas sunnitakse inimesi üha enam teineteisest kaugenema. Avalikes asutustes ja tänavatelt nõutakse inimeste vahel aina suuremat vahemaad. Puudutus on muutumas lausa tabuks. See olukord nõuab meilt veel enam julgust astuma teineteise poole, et pakkuda lähedust ja teadlikku puudutust, sest ilma selleta muutuvad inimesed nõrgaks ja haavatavaks. Olgem sellest teadlikud ja õpime üheskoos puudutama kohaloluga ning pakkuma tähelepanu oma lähedastele ja abivajajatele.

Tervendavate puudutusteni!

Igor ja Bella

http://www.learn2touch.com

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s