Kas sa oleksid valmis täitma IQ testi relva ähvardusel? Tingimusel, et kui testi tulemus on alla normi, jääd sa oma elust ilma. Just selline mäng on tänaseks alanud, tahad sa seda või ei. Selles artiklis ma avaldan mõningad C0V1D’i V@KTS11NI saladused, mis aitavad kaasa globalistide plaanile inimkonna depopulariseerimisel.

Globalistid, ehk grupp oligarhe, kes tahavad juhtida meie inimkonna saatust, on otsustanud, et inimkonna päevad on loetud. Nende arvates ainus, mis suudab elu meie planeedil päästa, on surm. Ehk enamuse elanikkonna hävitamine selleks, et vähemus saaks edasi elada. See tundub paradoksaalne lahendus, kuid just selle stsenaariumi kasuks on grupp miljardäre ja nende liitlasi hääletanud juba mõnda aega tagasi. See plaan oli kivisse raiutud juba 1980 aastal ehk 40 aastat tagasi Georgias:

Georgia kiviviidad. Allikas: Wikipedia

Sellel kivil on kirjas mitmes maailma keeles, et maa peale peab jääma elama mitte rohkem kui 500 000 000 inimest, ehk vaid 7% tänasest populatsioonist. Nüüd on see aeg kätte jõudnud. Massihävitusrelvad on toodud päevavalgele. Ja need ei ole automaadid ega tuumapommid. Tänapäeval mahuvad need relvad ära süstlatesse. Inimestele püütakse selgeks teha, et kõik peavad süsti saama, põhjendamata seejuures – milleks. Räägitakse karja immuunsusest, mis viitab inimkarjatamisele. Hirmutatakse kohutavate haigustega, mis tegelikkuses ei erine oluliselt tava-gripist. Riigid ostavad massiliselt kokku ravimeid, mida pole kliiniliselt testitud ja vaatamata tõsistele kõrvalmõjudele surutakse neid rahvastele peale. Rahvas tungleb järjekordades, et saada esimeste seas oma süst kätte, et vabaneda surmahirmust või lootuses naasta endise elu juurde tagasi. Arvatakse, et korraga kui ravim on võetud, siis ei pea enam maski kandma, saab taas reisile minna või ollakse v11ruse eest immuunne. Kuid kahjuks ükski neist lubadustest ei pea vett. Vähe sellest, et see ravim ei aita ära hoida haigestumist, põhjustab see omakorda uusi haigusi ja kõrvalmõjusid, mis on märksa ohtlikumad kui v11rus ise.

Kas pole mitte kummaline? Selle asemel, et see haigus kergelt läbi põdeda 99,8% paranemise tõenäosusega, minnakse riskantsemat teed, kus on reaalne surmarisk.

Toon siin välja mõningad ohumärgid, mis peaksid panema sind mõtlema, kas tegemist on ikka ohutu või kasuliku süstiga:

  1. Need uued ravimid sisaldavad aineid, mida pole varem vakt511nides kasutatud. Seega me ei tea, mida need organismis teevad või kuidas kehale mõjuvad.
  2. Üks tootjatest on esmakordselt ravimi valmistanud. Ettevõttel Moderna pole ette näidata ravimi tootmise ajalugu. Kuidas saab üldse uustulnukat nii tõsiselt võtta ja ilma kliiniliste katseteta selle toodangut massiliselt inimeste peal katsetada?
  3. Vähe sellest – sama tootja ei ole nõus avaldama oma ravimi kõiki koostisosi. Me isegi ei tea, mida kõike see nn. ravim sisaldab!
  4. Andmebaasis VAERS, kuhu Ameerika kodanikud saavada esitada kaebusi v@kts11nide kõrvalmõjude kohta, saab lugeda üle 40 000 kõrvalmõju seoses C0VID v@kts11nidega, kellest 29. jaanuari 2021 seisuga 501 inimest on surnud kas mõne tunni või nädala jooksul. Uuring näitab, et antud andmebaasi jõuab heal juhul 1% kõigist juhtumitest.
  5. Teine tootja “Pfizzer” on kurikuulus vakt511nide valmistaja, mille kohta on tehtud kõige enam kaebusi ja kohtulahendeid, mille tulemusena on ravimifirma pidanud maksma kahjutasusid kokku üle 4,7 Miljardi dollari! Kuidas üldse selline ettevõte saab tegutseda kui see on põhjustanud nii palju kannatusi?

Seega on rahval valida kahe halva valiku vahel. Samas on igal inimesel alati võimalus valida üldse mitte v@kts1neer1da end võimaliku haigestumise vastu. Eriti veel kui see meie elu otseselt ei ohusta. Peale selle on olemas effektiivsed ravimeetodid, mis aitavad seda haigust ravida või ennetada. Näiteks märksa suurem haigestumise oht on inimesel, kellel on kehas D-vitamiini puudus. Samuti on oluline Tsingi ja C-vitamiini lisamine oma ratsiooni. Kõige effektiivsemaks rohuks selle ja paljude teiste viiruste vastu on maailmas peetud malaaria ravimit Hüdroksüklorokviini (HCQ), aga seda on püütud viimasel ajal igati deskriditeerida kinnimakstud teadlaste ja meedia poolt. Lisaks ülalmainitud rohtudele soovitan tervislikku eluviisi ja aktiivset suhtlemist, et hoida oma vaimset tervist korras. Võta näiteks aega, et oma kallimaga harjutada uusi massaaži praktikaid ning õppida seeläbi teadlikku puudutust, millel on väga sügav tervendav effekt.

Soovin juhtida tähelepanu ka ühendile MRC-5, mida sisaldavad paljud v@kts11nid. Nimelt on tegu inimrakkudega, mida on võetud 14-nädalaste poisslaste loodetest abordi järel. Peamiselt kasutatakse selleks nende kopsukudet. Kui te lasete endale süstida abordi rakke, võib seda nimetada kannibalismiks. Kui te vaid teaksite, kui palju on ohverdatud abordilapsi selle tööstuse huvides. Ravimi arendajad on tunnistanud, et nende ravimite väljatöötamiseks on esile kutsutud tosinate kui mitte sadade tervete laste aborte, et varustada tööstust looterakkudega. Kuna nõudlus antud inimrakkude järele aina kasvab, siis New Yorgi osariigis Ameerikas käivad juba debatid selle üle, kas legaliseerida “sünnitusjärgne abort”!!!

Aga kui effektiivne on siis see v@kts11n, mida peavoolumeedia nii agaralt propageerib? Sellel uuel ravimil on leitud viis väga kriitilist kõrvalmõju, mis teeb paljusid arste murelikuks. Lisaks eelmises artiklis mainitud uuele tehnoloogiale, mida antud imeravimid endas kannavad, puutuvad selle süsti saanud terved inimesed kokku järgmiste haigusnähtudega:

  1. Hüper-immuunreaktsioon e. Hyper-immune response on keha reaktsioon SARS v@kts11nidele, mida arendati 2002 puhangu järgselt ja katsetati rottide peal. Looma kehas tekkisid antikehad, kuid uuel kokkupuutel v11rusega tekkisid tugevad põletiku reaktsioonid üle keha ning enamus loomadest surid. Sellele probleemile ei leitudki lahendust. See on viitega kõrvalmõju, mis avaldub alles mõni kuu pärast süsti kui inimene puutub kokku mõne koroona v11ruse tüvega, võib selle tulemus olla fataalne.
  2. Teiseks probleemiks seoses mRNA tehnoloogiaga on teadlaste sõnul selle mehanismi kontrollimatus. Nagu eelmises artiklis kirjeldasin, töötab uut liiki ravim raku DNA’ga andes rakule käsu toota spetsiifilisi antikehasid, et väidetavalt kaitsta keha v11ruse eest. Sellel mRNA koodil on käsurida sisse lülitada antikehade tootmine, aga puudub käsk see tootmine peatada. See tähendab siis, et keha ei lõpeta antikehade tootmist. Keegi täpselt ei tea, kuidas seda peatada. VA. võibolla ainult ravimi tootja…
  3. Need “GMO antikehad”, mida keha rakud antud mRNA koodi abil toodavad, kahjustavad kopsu kudesid, kleepudes nende külge kapillaaride kaudu ning põhjustades seal vigastusi ja veritsemist. Vaata lähemalt sellest intervjuust: https://www.brighteon.com/872c17bc-f125-4db6-8464-cdca06071398
  4. Selles intervjuus selgitab dr. Sherri Tenpenny veel sellist olukorda, kus loomadel, kes olid surnud antud ravimi tagajärjel, puudusid kehas need verelibled, mis likvideerivad põletikujärgsed surnud koed ja puhastavad keha haigusest. Tõenäoliselt olid antikehad seda liiki verelibled hävitanud. See tähendab, et põletiku puhul puudub kehal loomulik taastumise mehanism. Järelikult võib inimene väga raskelt haigestuda kõige väiksemasse põletikku ilma, et keha suudaks ise sellest välja tulla.
  5. Antud ravim on ohtlik last ootavatele emadele põhjustades raseduse katkemist. Selle kohta on näide allolevas videos. Samuti on avastatud, et antud ravimid põhjustavad steriilsust nii meestel kui naistel, aga peavoolu “teadus” eitab seda.
Lapseootel med-õel katkes rasedus nädal peale süsti saamist.

Viimaks lisan siia kahtlase komponendi, mida sisaldab Pfizzeri ravim. Selle nimi on kaaliumkloriid ehk Potassium Chloride. Seda ainet kasutatakse näiteks surmanuhtlusel surmasüsti koostisosana, mis seiskab süüdimõistetu südame.

Edasi jätan teil võimaluse ise mõelda, mis on teile või teie lähedastele kasulik. Mina ei ole arst ja sellele vaatamata olen saanud enda jaoks piisavalt infot, et teha õige valik ning hoiatada ka teisi. Samuti B. Gates, kes veab ülemaailmset v@kts1neerimise kampaaniat, ei oma arsti haridust. Sellele vaatamata langetab ta otuseid, mis puudutavad kogu inimkonna tervist. Minu arvates kui kellelgi on mure seoses planeedi ülerahvastusega ning tema arvates peaks hakkama rahvaarvu vähendama, siis alustagu iseendast ja tehnku sellega kogu rahvale teene. Olgu üks inimene kui tahes rikas, tal ei ole antud õigust otsustada teiste elude üle.

Üks viis kuidas läbida IQ test

Aga ma soovitan, et seda uuringut saab ja peakski tegema igaüks ise, sest kaalul võib olla sinu ja su lähedaste elu.

Ole terve!

3 kommentaari “Inimkonna IQ test.

Lisa kommentaar