Lapsed ja unenäod

Meie aitame oma lastel elu luua, tooge rohkem lugusid nende ellu. Õpetage neile oma tarkusi läbi jutustuste või anekdootide. Need jäävad elu lõpuni meelde.  Ärge jääge kinni enda probleemidesse, kuulake oma laps alati ära. 

Ja tooge rohkem oma unenägusid üle päevateadvusse.Pange oma unenäod kirja ja pärast lugege neid ka, et teil oleks meeles. Looge ühised inimesed nii unes kui päeva teadvuses. Looge need seosed asukohtade ja inimeste vahel. Sellest ühisest inforuumist tekib kahe maailma vahele teadvuse ühisosa, mis on portaaliks kahe reaalsuse vahel. Tuletades endale unes nähtut meelde, liigub ka aju võnkesagedus ligemale sellele seisundile.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s