Aeg on teha uue aasta lubadusi. Selleks algavaks aastaks on mul igale mehele pakkuda suurepärane võimalus teha läbi meestekursus, mis aitab parandada oma sooritust vahekorras ning pakkuda suuremat naudingut nii endale kui oma partnerile. Peale 11 aastat õpinguid ja tööd iseendaga olen otsustanud tuua kõik need õpetused teistele Eesti meestele, et üheskoos muuta meie naised õnnelikeks ja täita oma armuelu kauniste hetkede ja unustamatute kogemustega. Vaata mu tutvustavat videot siin:

Sellel kursusel ma jagan meestega kõiki oma salajasi nippe ja tehnikaid, kuidas olla voodis parim. Peale seda koolitust suudab mees pidada vahekorras vastu 5-6 tundi ilma, et ta tuleks vahepeal. Need õpetused pärinevad Taoismi ja Tantra iidsetest allikatest ja aitavad osalejatel kogeda omal nahal neid võimsaid muutusi kehas ja suhetes.

Oled sa mehena vahel tundnud, et ootad pikkisilmi kohtumist oma kallimaga ja kui lõpuks asjaks läheb, tuled esimeste minutite jooksul ära ning vahekord on selle koha pealt, nagu noaga läbi lõigatud? Seda juhtub paljudel, kuna liigne erutus põhjustab enneaegset ejakulatsiooni.

Sellel kursusel ma näitan, kuidas sellistes olukordades käituda nii, et vahekord ei peaks lõppema, vaid saab kesta tunde. See kursus on mõeldud ainult meestele, aga sellest saavad väga palju kasu ka naised. Seetõttu on see ka hea kingitus oma kallimale, et ta õpiks olulisi oskusi vahekorra kohta.

Ootan kõiki julgeid mehi, kes on valmis oma armastuse ja uute oskuste nimel pingutama. Kursus kestab kokku 30 päeva, aga need teadmised ja praktikad jäävad sind saatma elu lõpuni.

Registreeru kursusele siin. Koolitus algab 3. jaanuaril ja toimub vaid ühe korra aastas. Seega otsusta kohe ja liitu kursusega nüüd.

Kohtumiseni!
Igor Earthchild

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s