Käes on kuldne ja küps sügis, mis täidab meie meeled kirjude värvide ja maitsetega. See viljakas aasta on jõudmas oma viimasesse faasi, kus on aega võtta vastu aasta jooksul kasvatatud viljad ning tegeleda sisekaemusega. Algab meie sisemaailma avardumise faas, mil me saame heita küünlavalgust meie varjupoole valgustamiseks. Oleme julged vaatama enesesse ning armastusega vastu võtma kõik selle, mis peitub meie sees. Tõeline armastus enese vastu saab toimuda alles siis, kui võtame end täielikult vastu koos oma varjude ja valudega. Oleme täiuslikud olendid.

valguse ja varjude aeg

Me kutsume teid ühisele rännakule, et avardada oma sisemaailma, julgustame vaatama endasse ja võtma vastu end kogu oma olemusega. 

Tantrafestival -Art of Being ( 29-31. oktoober 2021 )

Festival toimub Helsingi südames, joogakoolis Shanti ( Runeberginkatu 43 ). Saab osaleda kohapeal, tulles ja võttes aja ning sõites Helsingisse. Samuti on olemas võimalus osaleda veebi vahendusel oma koduses joogastuudios. Kõiki töötubasid me kanname üle LIVE’s läbi ZOOM keskkonna. 

See annab võimaluse sukelduda ühisele rännakule ilma oma mugavast pesast lahkumata. Samas olete väga oodatud meiega liituma otse festivali sündmuskohal, et seda ühisvälja toetada oma tähelepanu ja osavõtlikusega. Selleks me pakume kõigile oma lugejatele magusat soodustust nii kohapeal kui veebi vahendusel osalemiseks. 

Kohapeal on olemas kõik vajalik mugavaks ööbimiseks. Madratsid, tualetid, dushid ja avar köök. Haara vaid kaasa oma voodipesud või magamiskott. 

Me soovime pakkuda eestlastele võimalust tutvuda tantrakogukonnaga Soomes ning luua imelised põimitud sidemed sugulusriikide vahel. 

Festival on inglise keeles ilma tõlketa. 

NB! Oma lugejatele pakun ka sooduskoodi L0VE ( kõik suured tähed ja 0 on numbriga ), mis annab sulle – 30% soodustust. Sisesta sooduskood enne piletiostu. 

Piletid ja hinnad leiad SIIT

Täpsem info ja programm: www.tantrafest.eu

Liitu ka Facebooki Evendiga

Vaata ka meie tutvustavat videot festivali kohta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s