Looduslikud implantaadid.

Igal naisel võivad olla looduslikud implantaadid, millega ei ole vaja kasutada ühtki operatsiooni. Kui naine soovib, et tema rinnad läheksid paar numbrit suuremaks ja oleksid mahlaselt ümarad ning prinkis, siis tuleb tal saada laps. Lapse ootel juba täituvad rinnad piimaga ning on täis elujõudu. Toites oma last äratab naine mehes suurt erutust. Mees armastab naise elujõust pakatavaid rindasid. Seetõttu ei ole vaja lõpetada oma lapse toitmist ühe aasta pealt, kuna ühiskond ütleb nii. Last võib toita rinnaga ka nelja aastani ning kui laps sellest välja on kasvanud ja ikka on kahju kaunitest rindadest loobuda, võite pakkuda seda oma mehel teha. Temale on selle eest vääriline tasu nautida teie elumahlasid ja elujõust pakatavat energiat. Niimoodi säilitate oma kaunid rinnad ja leiate ka midagi väga erilist sümbioosis oma kallimaga. Pluss hoiate kokku raha ja tervist operatsiooni ja sellest taastumise pealt. See praktika ei jäta ka arme teie rindadele.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s