Keera mündi teine pool

Keera oma elu münt teist pidi. Kui sa tahad, võid seda teha kasvõi füüsiliselt. Keera oma keha kell tagurpidi, muuda päev ööks ja öö päpevaks, muuda talv suveks ja elu mured keera elurõõmuks. Koli teisele poole maakera ja leia sealt omale koht, kus on su õnn. Ja jäägi sinna või tule üks päev tagasi, kui tahad taas kord kogeda oma elu raskusi ja oma iseloomu negatiivseid külgi. Seal elavad sinu mured, sinu kahetsus, sinu võlad, sinu igatsus, sinu armuvajadus, sinu armukadedus, sinu väsimus. Kui sa tahad neid tundeid uuesti kogeda, siis ole valmis taas sukelduma põhjamaisetesse muredesse ja piinadesse. See on sinu elukool, seal on sinu õppetunnid. Aga kes ütles, et õppetunnid peavad rasked olema? See on ju valikute küsimus, kes soovib Kristuse moodi kannatada ja kes soovib Budha moodi kannatada, kes soovib saada karistatud, kes soovib saada pühakuks, kes valib vaimse tee.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s