Surfamine variantide ruumis.

Soovitan väga kõigil lugeda ka Vadim Zelandi kirjandust. Seda saab juba vähemalt kolmes keeles. Vadim Zeland kirjeldab oma raamatus variantide ruumi, kus sees me kulgeme. Me oleme kinni oma punktis ega näe suuremat pilti. Variantide ruumist saame valida omale teed vaid kujutades ja kogedes ehk mõtete ja tunnete abil valides. Ma olen kogenud seda tunnet, kui ma viibin variantide ruumis ja valin sealt omale tulevikupildi ning loon sellest omale kujundi. Kõige olulisem on luua kujund, mille suunas liikuda ja teekonnale mitte tähelepanu pöörata, vaid lihtsalt nautida sõitu.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s