Soovid pakkuda oma kehale ja hingele kosutavat luksust? Kogeda unustamatut nädalat Aafrika päikese all?

Me kutsume sind lõõgastavale ja inspireerivale retriidile Marokos. Viis päeva täis põnevaid massaažitehnikaid, keha paitavat joogat, chi gongi, teetseremooniat, maagilisi rituaale ja tervislikku kohalikest toorainetest valmistatud toitu. Tule ja saa osa Lähis-Ida maitsetest, mis on segatud iidsete Aasia salajaste õpetustega.

Anna endale luba astuda välja oma igapäeva rutiinist ja kohustustest.

Tule ja õpi läbi erinevate praktikate ja massaažide, kuidas tõsta keha tundlikkust, kogeda rohkem läbi teadliku puudutuse. Nende uute oskustega saad sa tundma suuremat sügavust ja ühendust iseendaga ning läbi selle ümbritseva maailmaga. 

Me soovime teiega jagada neid sügavaid ja iidseid tehnikaid, mida saate kasutada oma igapäevaelus, et tunda suuremat rahulolu ja naudingut. Neid tehnikaid ei leidu otseselt kuskilt raamatutest, vaid on edasi antud õpetajalt õpetajale läbi sajandite.

Me oleme valmis teile paotama ukse sellesse väekasse maailma, et see saaks tuua täiesti uue mõõtme teie ellu. Läbi nende tehnikate ja teadmiste saad sa tõusta uuele tasemele ja kogeda oma väge. See informatsioon antakse sulle edasi mõnusas mängulises ja lõbusas võtmes, millesse on põimitud erinevad rituaalid ja kehatöötehnikad. See kõik saab olema hubases villas kohaliku toiduga.

Meil on pakkuda limiteeritud arv kohti selleks, et säiliks intiimne õhkkond. Kui tunned kutset, siis broneeri endale koht sinu elu muutvaks retriidiks alloleva lingi kaudu. See on imeline viis tähistada elu ja armastust iseenda ning kõige ümbriteva vastu.

Kui soovid kogeda eksootikat ja samas õppida enda kohta midagi uut, siis see võib olla just see retriit, mis aitab muuta su elu ja kogeda midagi erakordset.

AEG:

16.-20. november 2022

RETRIIDI ASUKOHT:

Maroko, Marrakesh. Villa Janna, 30 min autosõidu kaugusel Marrakeshist. Hinna sisse kuulub transfeer Marrakeshi lennujaamast ning peale retriiti tagasi lennujaama. 

TOIT:

Taimne- või täistaimne buffee 3 korda päevas. 

HIND:

1795€ / hind paarile ( sisaldab 2 inimest )

 975€ / hind ühele

Hind sisaldab transfeere lennujaamast ja tagasi, majutust kahestes tubades, toitlustust 3 korda päevas, turismimakse.

Lisateenusena on võimalik tellida massaaži ja peale retriiti osta päevaretk mägedesse. 

Uuri lähemalt meie kodulehel:
https://learn2touch.com/et/maroko/

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s