Sel aastal ma korraldasin esmakordselt laagrit meestele: “Surma Suus“. See on meestelaager, kus me sukeldusime sügavale surma teemasse ning vabastasime hirmud ja eelarvamused seoses surmaga. Olles palju lugenud ja uurinud surma kohta sain ma teada, kui vähe me tegelikult surma kohta üldse teame või räägime. Sellest on saanud tabu, millele ei pöörata ühiskonnas tähelepanu. Samas see mõjutab meid kõiki ja mitte kellelgi ei ole sellest pääsu. Seetõttu selle asemel, et surma eest pilku ära pöörata, kutsun ma sind surmale otsa vaatama, et teada saada, mis seal taga on, mis meid ees ootab ja kuidas selle olukorraga toime tulla.

Selles laagris me üheskoos astume välja surmahirmust, et hakata täiel rinnal elama. Ma kutsun sind surmalaagrisse “SurmA SuuS“, kus sa saad otsa vaadata oma kõige suuremale hirmule. Laagri käigus me läbime mitu suremise etappi, et kogeda võimalikult reaalselt surma kogemust ning õppida suremise kunsti. Ma olen uurinud suremise kohta nii Tiibeti kui Vene vanausuliste surma raamatutest ning jagan neist kõige olulisemaid õpetusi sinuga. Lisaks olen ise läbinud surmarituaali ja ümbersündimist. Sellest on saanud minu uus sünnipäev, mis on minu hirmuvaba ja elujaatava elu algus. Surm on olnud meie esivanemate elu loomulik osa. Suremist õpiti kogu elu. Tänapäeval on isegi surmast rääkimisest saanud tabu. Seetõttu teab tavainimene surmast nii vähe. Teadmatus kasvatab veelgi hirmu ja ebakindlust surma ees.

Osho

Samas keegi meist ei ole surma eest kaitstud. Varem või hiljem tuleb igaühel meist läbi minna surma väravatest. Kas sa valid astuda neist läbi sirge seljaga ning teadlikult või tahad sa minna hirmust pimestatuna ja kössis? See laager annab sulle eluks kõige tähtsama teadmise ja enesekindluse, mis aitab sul kartmatult ja enesekindlalt elada ning toetada ka teisi enda lähedasi ja esivanemaid. Sa saad olla toeks oma vanavanemate lahkumisel, sa ei tunne enam nii suurt leina valu ning oskad elus teha valikuid, mis toetavad nii sinu maist elu kui ka surmajärgset hingerännakut.

Sellel laagril on mul abiks ka üks tuntud Eesti nõid, kes aitab ruumi hoida, avab ühenduse allilmaga ning pakub igale osalejale individuaalset nõustamist. Anu Pahka on kogenud rändaja, kes on ammutanud vanarahva tarkusi üle suure Venemaa. Mina olen korraldanud meesteringe, rännakuid ja laagreid juba aastaid. Soovin pakkuda meestele tugevust ja enesekindlust, et nad saaksid ühendust oma juurtega ning suudaksid vastu seista elu väljakutsetele ning olla naistele atraktiivsed.

Intervjuu Anu Pahkaga

Septembris on tulemas järgmine surmalaager meestele, kuhu on veel mõned vabad kohad. Rohkem infot minu koolituste ja kursuste kohta leiad sellest grupist Meeste2. Samuti oleme koos Anuga teinud sarnaseid laagreid ka naistele. See on olnud sama võimas kogemus kõigile naistele, kes on julgenud tulla laagrisse. Kui sa soovid liituda laagriga, loe sündmuse kohta lähemalt minu kodulehelt www.learn2touch.com

Ootan sind surmalaagrisse, et saada julgust ja elutarkust kogu eluks ja surmaks.

Igor Earthchild

http://www.l2t.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s