Rõõm on Rohi!

Kõik asjad, mis põhjustavad su elus kannatusi, rikuvad ka sinu tervist. Kui sa juba oled haigestunud, kaota ära oma elust kõik asjad, mis su tuju rikuvad. Jäta alles ainult need, mis sind rõõmustavad. Too oma ellu juurde neid asju, mis sind rõõmsaks teevad. Näiteks võta koju kassipoeg või tegele rohkem oma lemmiku hobiga.

Sinu keha on loodud elu nautima. Kui sa oma kehale rõõmu pakud igas päevas, algab automaatselt enesetervendamine kehas. Seejuures Sina ei pea enam oma keha tervise pärast muretsema, vaid lihtsalt elust Rõõmu tundma. Abiks on seejuures ka õige toitumine.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s