Mis on illusiooni taga.

Kui te soovite näha illusiooni taha, siis pange silmad kinni ja asetage sõrmenukid silmalaudadele nii, nagu te hõõruksite silmi hommikuti. Nüüd vajutage kergelt silmamunade peale ja pange tähele, mida te hakkate nägema. Mida tugevamalt vajutate, seda heledamaks lähevad värvid. Võtke sõrmed ära ja pilt läheb tumedamaks tagasi. Vajutage jälle ja tulevad uued kujundid. Kui keskele tekib eredam kujund, siis proovige seda silmadega liigutada. Kõiki neid mustreid saate te ise muuta ning kui kauem harjutate, suudate luua selles selgeid pilte. Kui te nüüd silmad avate, näete laike oma silme ees. Need on augud teie illusioonis, mis hajuvad ära mõne minutiga. Teie illusioon paistab nüüd läbi! Proovige veel silmi sulgeda ja avada ning te näete ikka seda pilti. Vaadelge nüüd enda ümber, uurige esemeid toas või vaadake õue. Teie nägemine on paranenud. Lisandunud on värve ja teravust. See harjutus ei olnud teie nägemisele kahjulik, pigem avas see rohkem teie silmad.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s