Kodukool

Uus haridussüsteem on suunatud lapsevanematele, mitte lastele. Kuni põhikooli lõpuni saavad lapsed tunde oma vanematelt, kes saavad omakorda koolitust koolimajades. Igale lapsevanemale on ettenähtud üks päev nädalas, mil ta annab tunde. E. 7 tundi nädalas. See üks tööpäev makstakse riigi poolt kinni tema tööandjale. Siis saavad pered 5-7 kaupa vahetada omavahel päevad, mil kõiki lapsi korraga välja õpetada vastavalt uuele õppekavale, mis arvestab lapse arenguetapile vastavaid teadmisi ja praktikaid. Need on loetletud õppekavas ning lapsevanemad peavad need ise koos lastega läbi tegema. Igaüks saab siis valida, millist õppeainet ta andma hakkab. Lastevanemate koolitus algab alates lapse sünnist. Siis hakkavad isad koolis käima, juba riigi tasu eest. Edasi hakkab ta tunde läbi viima naise ja lapsega. Üheskoos leitakse ühine meetod, mida peres järgitakse või mida vahetevahel ka muudetakse.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s