Illusioon

Kui illusioonil pole sisu, siis ei saa ka uhke välimus sellele hinge sisse puhuda. Ainult hingestatud sõnumid lähevad hingele kohale. Muidu lõbutseb ainult pea, millel pole sügavamat mõtet. Pea on kogu aeg täidetud seiklustega, kuid hing ei laula. Ja kui miski paneb hinge laulma, siis ei ole tähtis, kui uhke on see kommipaber seal ümber, kui suureks on puhutud visuaalid. Aju jahib visuaalset poolt, aga hingele piisab lihtsalt äratundmisest. Piisab, kui hing tunneb ennast ära, kogeb iseennast, sest selline kogemus ületab kõik illusioonid. Kõikvõimalikud illusioonid ei ole kunagi võimsamad hingerahust. Nad võivad vallandada kõiksugu tundeid. Illusioonid panevad meid kogema kõige painulikumaid tundeid, kuid kas nad saavad meid tegelikult mõjutada? 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s