Miks suured rinnad äratavad meestes huvi? Inimesi alateadlikult tõmbab suurte rindade poole, kuna nad tajuvad neis suuremat hulka armastuse energiat ehk ka suuremad rinnad näitavad viljakust- rinnad kui küpsed magusad melonid. Rindade suurus on tihti väga oluline ka naistele endile. Tänu lopsakamale partiile saavad nad rohkem tähelepanu. Olen küsitlenud palju naisi, et näha seost isapoolse armastuse ja rindade suuruse vahel. Enamus juhtudel kui naine on saanud nooruses palju armastavat tähelepanu oma isalt, on tema rinnad keskmisest suuremad. Neidudel, kes on kasvanud üles ilma isata või ei ole saanud oma isalt piisavalt tähelepanu, on rinnad keskmisest väiksemad. Siit võib järeldada, et selleks, et rinnad saaksid täituda armastuse energiaga, on vaja tüdrukutel saada piisavalt palju armastavat tähelepanu oma vanematelt, aga eriti just isalt.

 

Tänapäeva meditsiin pakub alternatiiviks rindade vormimist kirurgilise sekkumise teel, ehk rinnaoperatsiooniga on võimalik oma rindadele anda ideaalne vorm ja suurus. Selleks kasutatakse silikoonist implantaate, mis paigutatakse rindade rasvkoe alla. Vaatamata ideaalsele kujule ja suurusele olen täheldanud, et naised, kes tulevad minu juurde massaaži, ei tunne end oma näiliselt ideaalsete rindadega enesekindlalt. Alateadlikult nad ei suuda samastuda oma uute rindadega ning neid omaks võtta, kuna need ei ole nende keha osa. Mõnel naisel on esinenud hirm, et implantaadid võivad katki minna. Teine jälle püüab varjata oma rindade ebaloomulikku kuju ja olekut. Isegi kui operatsioon on õnnestunud parimal võimalikul viisil, jääb naise alateadvusesse teadmine või tunne, et rinnad ei ole enam tema keha loomulik osa.

Naisi õpetatakse lapsest peale häbenema ja varjama oma rindasid. Rinnahoidjatest on saanud kohustuslik riietusese. Naise rinnad aga kannavad endas armastuse energiat. Rindade kaudu kiirgavad naised armastust oma suhtesse ja ühiskonda. Rinnapiim on armastuse materialisatsioon imeliseks magusaks nektariks, mida emad saavad oma lastele pakkuda. Rinnahoidjad takistavad armastuse energia levimist südame piirkonnast väljapoole. Enamusel rinnahoidjatel on taga metallist kinnitused, mis omakorda takistavad energia vaba liikumist mööda selgroogu.

Naised kannatavad rinnavähi all peamiselt rindade staatilisuse tõttu. Liikumatu eluviis ja rinnahoidjad muudavad rinnad kõige vähem liikuvaks kehaosaks. Samuti koosneb see peamiselt pehmetest kudedest, mis otseses liikumises pole. Toksiinid, mis satuvad meie kehasse õhu, toidu, vee, olmekeemia ja ravimite kaudu, neutraliseeritakse või talletatakse keha rasvkudedes. Naiste rinnad koosnevad suures ulatuses rasvkoest. Staatilises keskkonnas mürkide kontsentratsioon kasvab ja verevarustus aeglustub. Kui sinna lisada juurde naistele õpetatud häbitunne ja rindade taunimine, siis on see ideaalseks keskkonnaks haiguse segamatule arengule.

Rinnavähi juhtumite arv kasvab Lääne ühiskonnas epideemiliselt. Ainult USA’s avastati 2017 aastal 252 000 rinnavähi juhtumit. See on kolmandal kohal olev vähivorm naiste seas, mis lõpeb surmaga. Antud epideemilisele probleemile on olemas tõhusad ja kõigile kättesaadavad profülaktilised vahendid.

Aasias on naised kasutanud rindade massaaži juba üle 2000 aasta, et säilitada vitaalsus ja noorus kehas. Seda iidset tervendavat rituaali tuntakse Taoistliku rindade massaaži nime all. Sellest on saamas igapäevane praktika naistele üle kogu maailma. Sel aastal toimuval Tantra Festivalil tuleb Kanadast õpetaja Aum Song, kes õpetab naistele seda iidset tehnikat, kuidas oma rindade eest hoolitseda.

Rinnanibud ja rinnad on ühenduses mitmete seksuaalsete näärmetega, mille stimuleerimise tagajärjel hakkab keha tootma oksütotsiini, serotoniini ja teisi hormoone, mis pakuvad naudingut ja õnnetunnet. Seetõttu peaksid mehed rohkem aega pühendama naiste rindade massaažile. Võtma seda kui olulist osa eelmängust, mis aktiveerib naise keha ja loob armastuse ruumi Naise ja Mehe vahel.

Raili Mühlbachi maal
Raili Mühlbachi maal

 

Ennast armastav ja oma keha eest hoolt kandev naine saab ka iseseisvalt aktiveerida oma keha hormoonide tootmist ja armastuse energia kiirgamist kehas. Selleks kõige efektiivsem meetod on oma rindade masseerimine armastava kohaloluga ja sellest tekkiva armastuse energia suunamine igasse oma keha rakku ja organisse. Selline praktika mitte ainult ei tõsta naise seksuaalsust, vaid annab lisaenergiat igas päevas, hoiab ära haiguste tekke ning tõstab keha immuunsust. Samas on see praktika nauditav ja emotsionaalselt tervendav rituaal. Tehes igapäevaselt 5-10 minutit rindade massaaži on võimalik kahe kuuga:

  1. parandada keha näärmete tööd
  2. tasakaalustada hormoonide taset kehas
  3. suurendada armastusetunnet iseenda ja oma keha vastu
  4. muuta rindade välimust kaunimaks ja pringimaks
  5. tunda end energilise ja elujõulisena

Naiste rinnad on elusad organid, mis muudavad oma vormi ja suurust pidevalt ning kogu elu vältel. Iga naine saab muuta oma rinnad kaunimaks ja vitaalsemaks läbi õige häälestuse, armastava tähelepanu ja hoolitseva puudutuse kaudu. Samuti saab Mees kinkida naisele armastust läbi rinnamassaaži. Rindade imemine ja hellitav puudutus aktiveerib naise kehas erinevad näärmed ning võib koguni tekitada rindadesse rinnapiima. Seda ka ilma raseduse või sünnituseta. Sellisel juhul muutuvad naise rinnad täidlasemaks ja suuremaks. Mehele on see suurim kingitus, kui ta saab maitsta oma kallima rinnapiima. See imeline nektar on täis toitaineid ja kasvuhormoone, mis noorendavad mehe keha. Suunates taotluse oma suguorganitesse võib mees märgata ka oma suguelundite kasvu. Nii saavad mõlemad paarilised stimuleerida oma kehaosad kasvule ja tervenemisele loomulikul ja armastaval viisil. Rinnapiim on kõige ehedam armastuse väljendus materialiseeritud kujul. Kui me pöörame rohkem tähelepanu rindadele ning suhtume neisse armastuse ja aupaklikkusega, siis tervendab see kogu meie ühiskonda ja vähendab oluliselt haigestumise riski.

Kuna meestes äratavad naiste rinnad alati huvi, siis tasub koos olles pöörata rohkem neile tähelepanu. Rindade masseerimiseks ei pea kindlasti käima läbi spetsiaalseid koolitusi. Piisab, kui mees suudab kogu oma tähelepanuga pühenduda nende imeliste viljade hellitavale puudutamisele ja teeb seda kauem kui kümme minutit. Mida rohkem me pühendame aega ja hoolt rindadele, seda kaunimaks, tervemaks ja viljakamaks saavad nad muutuda.

Igor Earthchild

 

Lisa kommentaar