Sel nädalal tuleb Eestisse esinema üks minu lemmikuid muusikuid, kes alustas musitseerimist tänaval ning nüüd on saanud temast rahvusvaheline staar. Kuigi tänaval mängimist naudib ta tänase päevani. Sel reedel saab näha teda Tallinnas ning kuulata tema muusikata Nordea kontserdimaja kontserdil .

Oma töös olen kasutanud Estas Tonne loomingut Pärnumaal filmitud riituse salvestamisel:

Sel reedel on mul au salvestada selle virtuoosi kontserdit. Mul on suur rõõm, et saan teha tööd, mida armastan. Läbi oma töö ma kohtun oma suurimate iidolite ja lemmikute inimestega, ma saan filmida kauneid ja andekaid naisi ja mehi, et üheskoos muuta meie Maailm kaunimaks ja paremaks kohaks.

Pildi autor:  Geri Dagys

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s