EGO

Meie EGO on mõistusepõhine maailmavaade. See on materiaalne kujund, mille me loome enda peas. Me määratleme ennast ja meid ümbritsevaid läbi oma tõekspidamiste filtrite. Ego võib olla meile kahjulik või kasulik, olenevalt sellest, kuidas me oma mõistust kasutame.

Seda on hea võrrelda koeraga. Näiteks teil on suur koer ja te käite sellega jalutamas. Kui see koer on kasvatamatu ega allu teie kontrollile, siis ta haugub kõigi peale, hammustab möödujaid ning ajab kasse taga. Kui teil aga on dresseeritud koer, kes allub teie käsklustele ja kuulab sõna, siis ta jalutab truult teie kõrval ning kaitseb teid igas olukorras.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s