Eesti on koloneaalmaa

Ameerika Ühendriigid vajavad omale kolooniaid, et säilitada oma elustiili. Ameeriklased ei nõustu hinnatõusuga nii kergesti kui meie inimesed. Kütus on seal kaks korda ja elekter 3-4 korda odavam kui Eestis. Seetõttu astuvad Ühendriikide valitsused ja suurkorporatsioonid meeletuid samme, et säilitada oma positsioon, odavad hüved ja jääda võimule.
Eesti on järjekordne koloneaalmaa, mis toidab seda aparaati odava tööjõuga, toodete ja teenuste tarbimisega ning sõjalise toetusega Ühendriikide vallutusretkedel Lähis-Idas. Lisaks peab Eesti toitma ka Euroopa Liitu. Üsna suur koormus nii väikese rahva jaoks.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s